Pages

21.10.11

Menarik Nak Tengok

Jalan-jalan cari makan nampak meriah perkarangan masjid penuh dengan gerai-gerai makanan, pakaian dan macam-macam. Pusing-pusing tengok apa yang dulu. Tak sure apa yang sedang berlaku disini , parking kereta telah dijadikan tapak bazar sementara...ermmm. :)





Aikk pameran kereta pun ada. Alalala comel sangat kereta pink tu rasa nak pinjam sat.



Oh rupenya inilah event yang bakal berlaku esok hari. TV9 ada buat rakaman program di Masjid Al Falah. Kalau berada di kawasan sekitar singgahlah kat sini meriahkan suasana.



Sesuatu menarik perhatian me..




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat