Pages

24.4.11

IPanelonline Survey

Bila mengetahui mengenail ipanelonline nie me terus tertarik nak mencuba. Jawab survey jer pun kerja mudah, dapat points kumpulkan dan tebus menjadi DUIT.. Survey yang ada pun memang sangat simple nak jawab dan yang paling best me dah dapat CASHOUT yang pertama. Oklah tak sampai sebulan pun dah leh redeem. Me dapat 3.33 USD. nampak sikit ek cuba kali dengan RM berapa leh dapat??




Nak join kena register jadi ahli dulu di IPanelonlie. Tapi kena pastikan u all memang suka jawab survey kalu tak baik lupakan ajer sebab nak dapat points kena rajin jawab survey.. hehehe




Yang pertama isikan butiran diri u all di REGISTER untuk pendaftaran ahli. Apabila button submit ditekan, email pengesahan akan dihantar ke email yang telah u all register tadi.





Sekiranya ada sebarang masalah pengesahan terus aje report pada mereka dengan clik pada menu "hubungi kami". Isikan sahaja form yang ada disitu dan tekan submit. Me pun ada problem lambat dapat email pengesahan masa register dulu.



Survey yang available untuk dijawab adalah berwarna biru. Kena rajin cek website nie sebab mereka jarang alert kan by email. Kalau menepati kriteria survey dapatlah points penuh tapi kalau tak layak still dapat jugak secoit points :D


Memang pemurah bab bagi points IPanelonline nie, dekat "survey ahli" pun banyak survey boleh buat dan banyak points boleh rebut. Senangkan



Mata points boleh diredeem bila-bila masa apabila points mencecah sesuatu nilai yang telah ditetapkan. Sebagai contoh 520 points = RM5, 1020 points = RM10. Tiada sekatan atau had limit nak simpan selagi nak banyak mana pun takde hal.


Payment akan dibuat melalui PAYPAL jadi bila dah terasa-rasa nak tebus duit haruslah create satu account. Tempoh pembayaran tak lama pun dalam seminggu ke dua minggu dah dapat duit. memang kena cuba nie. Sila register diri ke Ipanelonline ye :D



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!




2 comments:

  1. saye dah join...he3 tapi ari tu ade problem sikit.....ngah tunggu die ok balik

    ReplyDelete
  2. tu la senang je survei2 nye kan..kena la rajin skit membaca kan ...tu je....

    ok sama2 kita mengumpul points lagi....

    ReplyDelete

My HeartBeat