Pages

28.2.12

Collect Voucher Tiara Beach Resort

Dah dapat voucher kemenangan Contest FB Tiara Beach Resort. Tengok kat paper ramai dah ambil tinggal me yang baru terhegeh-hegeh nak ambil. Nak buat camner payah nak cilok masa datang opis Asia Media TV padahal bukan jauh mana pun subang jaya ke puchong *alasan*

Photo session bukti dapat hadiah..smile please... yeahhh.. Laju la staff die buat kerja, kejap je dah upload dalam FB Asia Media TV. Banyak gak contest diaorang organize kalau rajin sila terjah ye.




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat