Pages

21.2.12

Real Naruto

Peminat manga series mesti kenal benar dengan character anime Japan kat bawah nie....beratus-ratus kot episodnya. Masa zaman Naruto belum akil baligh, rajin gak me menghadap cerita tu kat TV3, setiap khamis ingat-ingat lupa harinya, tapi sekarang masa tak berapa nak mengizinkan jarang dah layan.
Me bukan peminat tegar anime just layan aksi fighting-fighting diaorang je. Tapi perasan tak muka Naruto ni bila ditenung lama-lama agak cute gak.. Asyik tengok muka budak nie dalam character cartoon apakata kita real kan rupa beliau...betul betul tau bukan tipu tipu punya.










Haahh... amacam sama tak macam Naruto versi cartoon...kalau uji bakat jadi maskot lulus cemerlang terbilang nie.. kacak tak dia :p Bawak kereta pun pandai.





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat