Pages

18.2.12

Rate Parking Terkini The Mines

Lama tak lepak sini, rupanya dah berubah ye Parking Rate di The Mines.... antara shoping kompleks yang best sebab parking rate diaorang paling reasonable...Sebelum nie Working Day (Isnin-Jumaat) per entry cuma RM1 manakala Public Holiday, Sabtu dan Ahad cuma RM2 per entry sahaja.......murah tak murah mana tak berbondong-bondong orang datang sini tiap-tiap minggu......memang syok la nak bersidai lama-lama dalam shopping area sampai lambat nak balik rumah...hhehehee


Rate baru dikira ikut JAM (Per Hours)





Bayaran boleh dilakukan di Machine Auto Pay... Meriah tengok tulisan bergerak atas tu.




Ada urusan di Celcom tadi, sekejap je park dalam 46min tapi tetap kena RM3.00, kalau nak berbaloi kena lepak sampai 4 jam kot..hehehehe



p/s : - Malaysia oooo Malaysia sana sini memanjang naik harga.......nak turun mimpi la jawabnya.




4 comments:

  1. wah....naik harga eh?
    maklum aa..kalo sy gi the mines, naik komuter je, lalala~... ^_^

    ReplyDelete
  2. nisa: haah,wow..mesti fit nie..nak jalan dari KTM ke mines blh tahan gak..hehee

    ReplyDelete
  3. terima kasih utk info ni.. sedang mencari .

    ReplyDelete

My HeartBeat