Pages

18.2.12

Keputusan Pemenang Shidasyakirin Giveaway

Sticky Entry

Ok...Masa yang dinanti-nantikan dah tiba...... haaaa korang pun mesti dah tak sabarkan nak tahu siapa pemenang-pemenang shidasyakirin giveaway. Alhamdullilah sambutan yang cukup baik dari rakan-rakan bloggers sekalian.. Thanks so much.

Oh ya, pemenang telah dipilih dari hasil cabutan nama oleh husband me. Tanpa melengahkan masa lagi.......mari kita lihat siapa yang bertuah.....jeng jeng jeng!!!




Kepada 2 pemenang yang akan menerima Voucher Mcd



72) Cik Fiza

38) Nurul Amira


Dan


6 lagi individu akan dapat Pin Bunga Comel


33) Fatin Amalina Husna

14) Gadis Pekan

80) Cik CT Kelembai

40) Atiqah Norazli

41) Nur Atikah

29) Kutu





Suprise!!!!! Suprise!!! Suprise!!!




Tambahan 4 lagi pemenang (Dapat Pin Bunga Comel gak).


37) ZeyBubu Moshii Yui

21) Joel Leslie

2) Miss Yui

32) Nida



Hoooorayyy!!! Syabas kepada yang anda yang bertuah hari ini... Rezeki korang nampaknya alhamdullilah.. Yang lain jangan kecewa ye biasalah adat bertanding ada menang ada kalah....Cuba lagi next giveaway yeah!! Jangan serik nak join tau..hehehe


p/s: Anyway, me harap pemenang-pemenang bertuah di atas boleh email address korang pada shidasyakirin@yahoo.com untuk penghantaran hadiah.
Subject : Pemenang Shidasyakirin Giveaway







17 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki anak-anak.... Terima kasih Shida...:)

    Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com).

    Tahniah juga buat yang lain... syukurrrr

    ReplyDelete
  2. Nida: Thanks gak pd Nida dan yg lain sbb sudi meriahkan GA nie :)

    ReplyDelete
  3. huwaaa takde rezeki kann.
    takpe2, tahniah semua yg bertuah ! :)))

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah sy menang . thanks akak ! detail sy da hantar :)

    ReplyDelete
  5. alhmdulillah..rezeki..terima kasih ya..

    yui kasi email.

    thnx sgt2..alhmdulillah rezeki hari jumaat..

    ReplyDelete
  6. congrats utk sumer winners ye~!!

    shida.....
    sori aa xjoin GA awk...
    dh lame plak tue sy xlepak sni..
    busy lak ngan sem br nie, huhu~.. T_T

    ReplyDelete
  7. @shira, @nurza, @syuhada - jgn kecewa..next GA join yeahh

    @cik Ct Kelembai ,@nuyui - orait dear.

    ReplyDelete
  8. nisa - eh takpelah, len kali join tau..hehhe.

    ReplyDelete
  9. Err, walaupun dah ada tambahan still ta bertuah Haha. Congrats to winner :D

    ReplyDelete
  10. Nad : Takpe cuba lagi lain kali..hehhe

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang:)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah :) thanx ye..atie (gadis pekan) dh send email ... tahniah to all winners too :)

    ReplyDelete
  13. Salam..
    Alhamdulillah menang.. Hee :DD

    Fiza dah antar details kat emel kak Syida. Harap selamat sampai. Hee ^^
    (fifiey_ilyana@yahoo.com)

    Kak Syida! Maaf lambat. Fiza tak perasan. Sory kalau menyusahkan. Huu.

    Btw, congrats pd semua pemenang. :)

    ReplyDelete
  14. Fiza : rezeki you dear..takpe akak faham biasalah tak perasan tu...hehhee

    ReplyDelete

My HeartBeat