Pages

7.2.12

Senarai Peserta Shidasyakirin Giveaway

Pejam celik pejam celik cuti dah sampai ke penghujungnya... esok dah nak masuk keje balik kan


Kemana korang habiskan cuti panjang nie???? dok rumah lepak atau panjang dah langkah tu berjalan....... me sempat ke Bukit Merah...seronok dapat ke sana.... next entry me story ok..


Baru sempat tengok lappy...bila check blog terus wahhhhhh!!! Thanks so much korang bagi support yang beshhh sangat pada Shidasyakirin Giveaway...



tanpa berlengah lagi meh kita tengok senarai peserta-peserta yang join.


11) Noorul

12) FiQ'Ra

19) Neena

Link27) Cik Ila

29) Kutu

32) Nida


49) Fara

50) Zalina







p/s : Senarai ini akan diupdate dari semasa ke semasa.......pada yang belum join lagi cepatlah sertai giveaway yang paling simple Shidasyakirin Giveaway last date pada 14 Feb ...manalah tahu akan jadi peserta bertuah....















10 comments:

  1. nape Ms Sunsweetz x de?? emmmm patutnya no 46....huhu please insert my name hehe


    http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2012/02/shidasyakirin-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. sorry dear.. termiss pula nama you..hehe

    ReplyDelete
  3. hehe tq yunk!! ehm yeah da ada !!! yahoooooooo^^

    ReplyDelete
  4. no.30 ya. puhh puhhh harap menang :D

    ReplyDelete
  5. harap nasib menyebelahi saya...huhuhu...aminnn

    ReplyDelete
  6. yeahh, dah ada jgak..
    thanks akak :')

    ReplyDelete
  7. Ada number 60 :) Hope ada rezeki, aminnn. Hihi

    ReplyDelete

My HeartBeat