Pages

27.4.11

Burger Prosperiti

Hujan yang sedang turun dengan lebatnya di luar membuatkan perut mendendangkan lagu kelaparan. Tak sabar nak makan burger yang baru dibeli di tepi jalan tadi. First time try makan burger kat tempat tu... Jangan ingat MCD jer ada Prosperity Burger gerai kecil-kecil pun ada tau Prosperiti Burger.. Bunyi ajer sahaja tapi rasa lain-lain la kan.


Amboi, kat packaging punya complete letak contact details. Masa beli tadi punyalah sopan santun si pemuda membungkus.. kemas jer.. anak sapa la tu :D



Pilihan me semestinya burger daging..peh sedap!! Jemput makan semua.


Hasilnya... ok jer.. the best burger me penah makan dekat area USJ depan petronas dan 7 eleven. Kalau pergi beli mesti kena beraturlah sebab ramailah orang tengah mengorder burger. Puashatilah even kena tunggu lama sikit tapi ape pun syukur alhamdullilah dengan nikmat dan rezeki yang me makan petang nie.



5 comments:

  1. wah..sedap tu..tp sy mcm dh tak blh mkn bnyak..mkn sikit pn dh kenyang giler..huhu

    ReplyDelete
  2. ala camner nak makan red wok nie
    hehehe

    ReplyDelete
  3. takpe..blh jer..cume takleh mkn banyak..hehe..nk tgk org mkn je dh best..

    ReplyDelete

My HeartBeat