Pages

28.4.11

Kutu Dapat Duit

Haih, sampai sekarang me tak dapat jawapan yang tepat apakah hubungan yang terjalin antara kutu dan duit sehingga words duit kutu wujud. Ala tak nak kusut-kusutkan kepala pepagi nie, yang penting me happy sebab bulan ini giliran me menerima duit kutu....

So far takde masalah pun sebab sistem giliran dah set awal-awal lagi. Time dapat gaji pandai-pandailah bagi kat tuan empunya giliran. Duit yang tak seberapa nie me pikir nak saving sikit pastu nak beli external hard disk. Cian memori camera me penuh dengan khazanah-khazanah berharga...Huhuhu


No comments:

Post a Comment

My HeartBeat