Pages

8.4.11

Pesta Makan Durian

Yang telah menghangatkan koridor opis dengan bauannya yang semerbak dan of course breakfast yang special iaitu durian kampung yang ditaja oleh kak Pah dan abg joe. Somi isteri yang sangat tidak kedekut.. very the pemurah manusia.. Memang happening gile, bila bergathering macam gini ramai-ramai.




Faiza aka Conan menunjukan kecekapannya mengopek durian sambil lidah terjelir yang sangat menakjubkan itu :D... Sila jangan terpesona dengan aksi tersebut.


Semangat waja yang ditunjukkan oleh kedua-dua lelaki macho tatkala mengopek durian yang berlambak-lambak dalam pajero tu :D



Adegan-adegan yang terjadi semasa diri sedang khusyuk menjamah durian kampung yang sangat tasty. Ramai yang bertukar jadi hantu durian sekejap. The famous fruit ever!! Durian.











Brrp.. penangan dari buah dorian yang dah tinggal kulit.. memang terbaiklah sampai melekat bau durian nie.


Penangan terlebih makan durian menyebabkan saya tak leh fokus nak buat keje akibat mengantuk tahap gila babas. Nak tak nak terpaksa lelap mata sekejap itu pun nasib baik bos cuti so line clear skit :D..




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat