Pages

12.4.11

Welcome to the Malaysia Mr Friends

Dua sahabat baru saya dah menjejakkan kaki di bumi malaysia. Pertama kali mereka datang ke sini, mesti diaorang tak terpikir akan datang kat negara ni. kan Tapi kesian mereka, dahlah negara asal jauh.. nak balik dalam mimpi jerlah jawabnya jadi saya yang baik hati ini bagilah depa kerja. senang jer tak susah mana.. tak keluar peluh pun duduk jadi model. Tak gunalah comel dan cute kalau tak serlahkan kelebihan itu..ye dak :D



2 bintang yang sedang memenuhkan ruang meja opis saya.. Sebenarnya ada staff yang baru balik dari Australia bagi kitaorang souvenir sorang bagi mr kolar, sorang lagi bagi mr kanggaroo. Bestnya mereka dapat melancong ke negara orang puteh itu.. i jeles ok :D. Takpe dah rezeki mereka.. jom kumpul duit, nak pergi melancong ke oversea tapi dimana ya??



No comments:

Post a Comment

My HeartBeat