Pages

19.9.12

Cara Ikatan Tali Kasut

Teringat zaman persekolahan asal pakai kasut sekolah mesti tali kasut tu kena stylo. Bukan kena tukar colour tali ke apa means cara ikatan kasut harus berseni. Tak mainlah cara standard-standard nie.. dah old skool katanya.

Gigihlah memasing belajar ikat tali kasut, sorang ajar yang lain kerumun ramai-ramai. Fun giler! Masa tu ikatan cara ketupat yang paling famous dan senang sikit kot. Kalau orang pandang kasut tengok style tali kasut tu fuuhhh bangga okeyyy sebab lain dari yang lain :p

Tu cerita dulu.. sekarang hebat belajar guna gambar jer dah reti. Lagi banyak cara dan lagi kreatif gitu... ada 15 cara. boring cara A esok cara B dan seterusnya. Cubalah mana yang berkenan yer!































Credit Kasutyou




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat