Pages

3.9.12

Luahan Perasaan Si Budak Kecil

alololo... geram gamaknya dek kena sakat dengan sepupu-sepupu yang naughty-naughty sampaikan si kecik yang darjah satu mencoretkan sesuatu di white board magnet. Pandai ye nak tunjuk protes...





Kita focus dekat sikit

"amboi semua kakak nak ejik telinga capang!!!" tudia sampai tiga kali tanda seru dia tulis jangan main-main tau. Kemain nak bagitau tu. Tah bila dia tulis pun kitaorang tak perasaan tau-tau dah ada masa nak breakfast.

Nie kakak mana yang suka ejek-ejek nie.. ishhh nak kena rotan nanti.

Bila me tanya napa adik terus macam tu dia jawab apa tau.... "Saje je"....... Aik camtu pulak.




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat