Pages

12.9.12

Kelab Tasik Putrajaya

Kebiasaannya company me memilih Restoran Seri Melayu sebagai lokasi open house hari raya tapi this year management nak tukar angin lak...horayyyy. Yelah asyik pergi tempat sama aje of course boring sampaikan dah boleh hafal menu kat situ....hehehehe so lokasi yang telah dipilih adalah jeng jeng jeng Kelab Tasik Putrajaya.

New place and new environment sebab di sini berkonsepkan open air... no aircond so bila cuaca panas, angin tak bertiup bahang kepanasan tu memang terasa. Tapi of course la view cantik sambil tengok pemandangan tasik yang tenang gitu.


Letak sikit-sikit gambar buat uols mencuci mata :)








Weols sakan gile bergambar walaupun masing-masing dah kepenatan. Dari pagi sampai ke petang dah bertandang di sini harus menjejeh-jejeh satu baldi peluh..




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat