Pages

21.9.12

Senyum kak senyum

Kemain lebar sengih akak sorang nie. Senyuman ceria memanjang ajer. Eh apa ke halnya tu???? cuba tengok kain atas riba akak tu, nak buat alas meja katanya. Modern style okey jangan main-main dengan taste akak nie.,..hehehe. Biasalah bila meja makan cantik dan berseri tambah lagi dengan makanan yang enak-enak of course la nak makan pun lagi selera kan.

Actually, bukan nak fokus pada kain tu sangat tapi ada satu benda kat kain tu.. uols perasan tak ada card atas kain tu.. boleh nampak dengan jelas kan.




Hahah.... kelas okey cara orang dulu-dulu bagi pesanan. Main pakai pantun ala-ala sopan santun gitu.



Burung nuri burung pipit
Kain diberi dah dijahit


Pegang pokok dahannya patah
Dahan disusun letak ditepi
Tak payah nak bayar upah 
Jahit free ikhlas di hati






No comments:

Post a Comment

My HeartBeat