Pages

4.9.12

Open House Bank Rakyat

Alhamdullilah, lunch tadi ditaja oleh bank rakyat cawangan USJ 9, Subang Jaya. Biasalah masih dalam mood raya haruslah sana sinun ada open house...makan..makan dan makan. Orang dah jemput laju je kitaorang datang...hehehe

Makanan yang dihidangkan pun sedap-sedap belaka... ada nasi beryani, lemang, ketupat, kuih-muih, laksa johor, kambing bakar dan macam-macam lagi lah....ishhh buat kecur air liur jer kan. Sorrilah tak dapat nak tunjuk gambar makan sebab segan lak nak tangkap gambar :p

Wah..wah..wah.. dah kenyang perut dapat lagi free gift dari bank rakyat.. aaiihh senyum sokmo la rombongan cik kiah :)





No comments:

Post a Comment

My HeartBeat