Pages

6.9.12

Passport Merah

Terkesima sekejap bila husband bagitau dia ada kena pergi oustation dekat overseas beberapa hari sambil menayang-nayang tiket dan passport merah dekat me.....alohhh biar betik takkan kena tinggal sorang-sorang... huwaaaa me tak rela!! muka penuh cuak tapi sempat bertanya betul ke nie??? hukk..hukkk :(

Sambil menghulurkan dokumen husband sempat tersengih-sengih dan bila me baca rupanya adoiii kena tipu bulat-bulat.. ishhhh nak kena nie!!









Rupanya kad jemputan kahwin.. VIP clas lagi you jangan marah! aduhhh gelak sakan dalam kereta.. nampak real tau dari jauh.. orang sekarang ada jer idea kan macam-macam design depa terpikir nak buat. Sape nak kahwin haaa bolehlah try buat card macam gini gerenti ramai tertipu ...hehhehee


p/s: ada orang tanya nak fly pergi mana bila me letak card tu atas meja office tadi.... see i told you :p




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat