Pages

28.9.12

Earning Churp Churp Kurang

If uols active dengan churp churp campaign sharing mesti perasan yang website diaorang down semalam, not really sure sebab musababnya tapi selepas percubaan kali beberapa nak login malam baru berjaya masuk.
Suddenly terkejut tengok baki earnings me yang berkurangan sebanyak huwaaa bukan sen sen tau tapi hilang dalam RM 21.20. Giler banyak ko lagi skit jer nak cashout tau.... Terus terpikir nak buat amukan di depan lappy tapi pikir positif dulu maybe diaorang tengah restore data-data yang hilang kot...gamaknya la kan so rileks no need gopoh-gopoh.

Then pagi nie, gigih check lagi... mana tau keadaan kembali ke sediakala. Tapi sama je cuma perasan ada satu column "Notice anything wrong with your account", apalagi cargas la send enquiry pada team mereka. Ada form yang dilampirkan dekat situ if uols perasan ada yang tak kena dengan earning, account etc  dengan account churpchurp uols roger-roger la team depa dengan segera.



p/s: Please churp churp kembalikan earning ku semula..ngehhh ngehh!!





2 comments:

  1. tahu tak pe..dah lha earning churp² ni slow je nak naik..tiba² jadi macam ni..saya dah cashout tapi tak sempat nak merasa sebab masalah ni..haih..

    5 Bonus Istimewa Untuk Rakan Blogger !

    ReplyDelete
  2. takpe kita bagi masa pada churpchurp tuk solvekan problem tersebut.. yang penting jgn lupa report kalu tak sia-sia ooo earnings byk2 tu..huhu

    ReplyDelete

My HeartBeat