Pages

24.9.12

Jalan-Jalan Cari Makan Putrajaya

 Rezeki terpijak sebab ada commitee open house tak dapat nak join so depa ajak me gantikan tempat mak jemah yang cuti berpantang. Bab makan me on jer....lalalalalalala!!! Hari tu masa company kitaorang buat event kat sini Kelab Tasik Putrajaya bagi free voucher RM300 as reward so boss kasi green light pada committee untuk habiskan voucher tersebut. Yelah sebagai tanda terima kasih penat-penat buat kerja :)


Menu yang bikin memasing rambang mata.


Wajah weols yang sedang menunggu kehadiran makanan. Tak lama pun service kira tip top la gaks. Punya lama discuss nak makan apa sampai waiter dua tiga kali datang menanya...jangan marah!!











Dah mai dah...sedap dap dap!!









Penangan makan beramai-ramai telah berjaya mencapai target weols. Tak terlebih or terkurang. Tahniah kepada semua ahli jemaah yang hadir. Terbaik!!




No comments:

Post a Comment

My HeartBeat